Primamo nove članove i volontere. U potrazi smo za mladim, kreativnim i ambicioznim ljudima koji će biti voditelji i članovi organizacijskog tima naših novih podružnica u Rijeci, Zagrebu, Osijeku, Varaždinu, Zadru, Koprivnici i Splitu.

 

Organizacijski tim Inspire Me konferencije u Zagrebu 2017.

Što tražimo?

Za članstvo u udruzi prijaviti se mogu studenti viših godina studija (druga, treća, četvrta i peta godina preddiplomskog studija) različitih usmjerenja poput ekonomije, informatike, tehničkih i humanističkih studija s prosjekom ocjena iznad 3.0, a koji studiraju na bilo kojoj visokoj školi, Veleučilištu ili Sveučilištu u Hrvatskoj ili inozemstvu, te mlade osobe do 30 godina s VSS ili VŠS. Tražimo osobe s dobrim organizacijskim vještinama i sposobnosti rada u timu. Osobe će biti zadužene za koordinaciju volontera, praćenje i vođenje administracije i komunikaciju s partnerima na lokalnom području uz mentorstvo iskusnih članova udruge. Prema svojim interesima i željama, moguće je priključiti se nekom od 7 timova: Projekti, Financije, Marketing, IT, Dizajn, Multimedija, PR. Ako ti se sviđa naš opis i pronalaziš se u ovoj lijepoj priči, onda tražimo tebe!

  

Što nudimo?

Odlična je to prilika da sudjeluješ u organizaciji brojnih postojećih i novih projekata, ali i da putem mentorstva i potpore ostalih članova ostvariš vlastite ideje na najbolji mogući način! Novi članovi imati će priliku realizirati svoje ideje ili sudjelovati u organizaciji nekih od najvećih projekata za mlade u Hrvatskoj poput Inspire Me konferencijeCareer BoosteraRegional Case Studya. Također, imat će i priliku osmišljavati nove projekte i sudjelovati u pisanju EU projekata. Dakle, da skratimo: nudimo ti priliku da upoznaš super tim s kojim ćeš osmišljavati i realizirati projekte za mlade, odličnu referencu za tvoj životopis, učenje novih znanja i vještina i usavršavanje postojećih, putovanja diljem Hrvatske i u inozemstvo i nezaobilaznu zabavu na zajedničkim okupljanjima i team buildinzima.

 

Team building Start-Up udruge 2018.

Kako se možeš prijaviti?

Svi kandidati trebaju poslati svoje životopise na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom "Prijava za podružnice" najkasnije do 30. travnja 2018. godine. Nakon isteka roka prijava, kandidati će biti pozvani na intervju s predstavnicima udruge, a sa svima koji ne budu u mogućnosti prisustvovati razgovor će se obaviti preko skype-a.