Uključi se u projekt "Da se mene pita..." i sudjeluj u kreiranju programa novog centra za mlade. Cilj ovog pilot programa je izrada prijedloga uređenja gradskog prostora u sklopu Ville Antonio u Opatiji, a ujedno i edukacija polaznika.

Prostor u sklopu Ville Antonio bit će namijenjen kreativnim i poduzetnim mladim ljudima u sklopu budućeg centra trenutnog radnog naziva “Creative Tourism Lab - Opatija”.

U svrhu provedbe programa organizirane su radionice za polaznike s ciljem osmišljavanja programa i aktivnosti koje će se provoditi u okviru centra za mlade.

 

Program radionica

 

1. MODUL

  • 27. i 28.04. Design Thinking (Voditelj radionice: Vanja Andrić, Founder Institute)
  • 04. i 05.05. Startup Centri (Voditelj radionice: Vanja Andrić, Founder Institute)
  • 25. i 26.05. Interior Design (Voditelj radionice: Zoran Badurina, Život design)

2. MODUL

  • 11. i 12.05. Vizualni Identitet (Voditelj radionice: Martina Vasilj, Prospekt)
  • 18. i 19.05. PR i Brendiranje (Voditelj radionice: Mile Kušić, Prospekt)
  • 25. i 26.05. Interior Design (Voditelj radionice: Zoran Badurina, Život design)

 

Programom je predviđena i panel rasprava “Opatijske Ćakule - O poduzetničkim ekosustavima” (subota 05.05.2018.) te predstavljanje radova i podjela diploma na Demo Day-u u KTC-u Gervais (srijeda 30.05.2018.)

 

Kome je program namijenjen?

 

Program je namijenjen prije svega mladim Opatijcima (prednost pri prijavljivanju na radionice), ali i svim ostalim mladim osobama koje imaju kreativne i poduzetničke sklonosti.

Ukoliko se prepoznaješ u ovom opisu, zgrabi priliku i prijavi se! Sudjelovanje u radionicama omogućit će ti da izraziš svoje ideje, naučiš nešto novo i pritom upoznaš mnogo novih ljudi.

 

Kako se možeš prijaviti:

 

Prijave su otvorene do ponedjeljka 23.4.2018., a program radionica je u potpunosti besplatan za polaznike. 

Broj mjesta je ograničen (25 polaznika po ciklusu), dok prednost kod prijave dobivaju osobe s područja Grada Opatije, mlađi od 30 godina, i oni koji mogu prisustvovati na svim radionicama.

Dodatne informacije možete saznati na Facebook stranici, te mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

*U slučaju da se obrazac na stranici ne učitava, prijaviti se možete na slijedećem linku