The Adecco Group je vodeći svjetski lider u pružanju HR usluga. Kompanija posluje u više od 60 zemalja i svakodnevno povezuje preko 700.000 kandidata za zaposlenje s odgovarajućim poslodavcima.

Podružnica Adecco Group u Hrvatskoj djeluje od 2003. godine. Njihov posao nije samo povezivanje kandidata s odgovarajućim poslodavcem, već pronalazak posla na kojima će kandidati biti motivirani, uspješni, steći novo iskustvo te razviti svoju karijeru.

Zato konstantno rade na povećanju konkurentnosti svojih kandidata putem individualnog savjetovanja, kao i dodatnim usavršavanjem putem edukativnih programa. Podružnice Adecco Group iz cijelog svijeta, 24. travnja organiziraju karijerno savjetovanje pod nazivom Experience work day.

 

Experience work day program

24. travnja Adecco savjetnici podružnice u Zagrebu održati će radionice za kandidate za zaposlenje. Program se održava na adresi Ul. fra Grge Tuškana 37, 10 000 Zagreb.

Predviđen početak programa je u 10 sati a završetak u neformalnom druženju sa konzultantima Adecco grupe se predviđa u 14 sati.

 

Program: 

10:00 – 10:30h – Prijave

10:30 – 12:00h – Radionica: Personal branding

12:00 – 13:30h – Predavanje: Pregovaranje o uvjetima zaposlenja

13:30 – 14:00h - Networking i neformalno druženje s predstavnicima i konzultantima Adecco-a, konzultacije o CV-u, pregled trenutno otvorenih pozicija i savjetovanje o karijeri.

 

Kako možeš sudjelovati?

Sudjelovati mogu svi zainteresirani, ali zbog ograničenog mjesta obvezne su prijave. Prijaviti se možete do 23. travnja do (uključujući) 23:59h putem kontakt obrasca: ovdje. Pozivamo te da se prijaviš, naučiš nešto novo i tko zna… možda pronađeš svoj posao iz snova.