Bez obzira na to da li se već bavite poduzetništvom, ili tek trebate realizirati svoju ideju, na Start-Up akademiji pronađite ono što vam je potrebno: poduzetnička znanja, sve pogodnosti koje vam se nude, razmjenu iskustva i ideja i mogućnost sklapanja novih poslovnih suradnji.

Kroz trodnevnu edukaciju savladat ćete osnove poduzetništva i steći nova znanja i vještine te različite metode i tehnike koje će vam biti korisne u vašem budućem uspješnom poslovanju.

Sadržaj programa:

  • Pametno poslovno planiranje – savladajte poslovni plan: stavite na papir i evaluirajte svoju poslovnu ideju.
  • Što trebam znati prije nego što postanem poduzetnik – odgovori na brojna pitanja koja nemate gdje pročitati i nikoga za upitati poslušajte u ovom predavanju.
  • Kako prezentirati poslovnu ideju – pripremite se za prezentaciju svog projekta investitorima i poslovnim partnerima. Otkrijte kako u malo vremena mnogo reći i prodati svoju ideju dok je ona još uvijek samo u vašoj glavi.
  • Digitalizacija poslovanja i prodaje – kako prodati online, kako se uspješno uhvatiti u koštac s digitalnim marketingom, kako napraviti web stranicu saznat ćete u ovom predavanju.
  • Pogodnosti za poduzetnike – potpore, krediti za poduzetnike, potporne institucije i savjetodavna potpora – saznajte gdje ih tražiti, koga pitati i kako iskoristiti sve što vam se nudi.

Ove teme predstavit će vam stručnjaci iz prakse kroz dinamične edukacije i radionice. Nakon svakog predavanja slijedi networking namijenjen individualnom savjetovanju kako biste dobili odgovore na pitanja koja se ne usuđujete postaviti pred publikom. Više informacija o predavačima i terminima pronađite na službenoj stranici projekta Start-Up akademija.

Nagrade najboljim poslovnim idejama

Treći dan namijenjen je prezentaciji poslovnih ideja koje se tek trebaju realizirati. One koje budu ocijenjene kao najbolje od strane stručnog žirija ulaze u bubanj za nagradu od 5.000 kuna i računalo kako bi se potaknula realizacija inovativnih poduzetničkih ideja i kako bi se onima koji imaju ideje, a nemaju mogućnosti omogućio siguran ulazak u poduzetnički svijet.

Što dobivaju svi sudionici?

Nakon tri dana sudjelovanja u programu Startup akademije dobivate certifikat o završenoj Startup akademiji, ali i mnoštvo informacija i kontakata koji će vam pomoći u budućem uspješnom poslovanju.

Što dobivaju poduzetnici početnici? Za njih je Start-Up akademija edukativno-mentorski program koji im može pružiti podršku za početnu fazu poslovanja.

Što dobivaju postojeći poduzetnici? Oni na Start-Up akademiji mogu upoznati brojne inovativne modele i njihove primjene u praksi, kao i informacije za uspješno vođenje poduzeća i rast.

Prijaviti se stoga mogu svi zainteresirani, no kako su mjesta po pojedinim lokacijama ograničena, prednost kod prijave imaju osobe koje nemaju prethodnog poduzetničkog iskustva, a imaju ideju za svoj poslovni pothvat.

Termini održavanja i prijave

Start-Up akademija održava se u popodnevnim terminima (16-20h) po lokacijama:

MJESTO

DATUM ODRŽAVANJA
PRIJAVE DO DATUMA:

Svetvinčenat

27.11.-28.11.2018. 25.11. (do 23:59h)

Pula

4.12.-6.12.2018. 3.12. (do 23:59h)

Rovinj

10.12.-12.12.2018. 9.12.

Poreč

11.12.-13.12.2018. 10.12.

Buzet

8.-10.1.2019. 7.1.

Labin

15.-17.1.2019. 14.1.

Umag

16.-18.1.2019. 15.1.

 


Prijaviti se možete putem linka u nastavku: https://goo.gl/forms/gFiky1XwcMCYl7ko1

Nakon uspješne prijave obavijestit ćemo vas o detaljima.

Projekt se provodi u partnerstvu s IDA-om, Zagrebačkom Bankom, TV Novom te gradovima Buzet, Umag, Pula, Poreč, Rovinj, Labin i općinama Svetvinčenat i Medulin.