Projekt „Career Booster“ predstavlja jedinstven koncept u Hrvatskoj koji studentima i mladima omogućava da steknu znanja i vještine potrebna za brži i lakši ulazak na tržište rada.

Career Booster u Rijeci održat će se od 06.-08. ožujka 2018. (u satnici od 16-20h) na Ekonomskom fakultetu.

Uspješni pojedinci iz različitih područja (menadžeri, poduzetnici, sportaši, umjetnici, novinari...) podijeliti će svoje životne i poslovne priče. Održat će se predavanja i radionice domaćih i inozemnih predavača iz područja financija, marketinga, IT, managementa, organizacije događaja, prodaje, novinarstva i dr.

Sudionici će biti u mogućnosti steći znanja i vještine iz različitih područja, naučiti kako tražiti posao, ostvariti kontakte s budućim poslodavcima, bolje upoznati svoje sposobnosti, saznati što od njih očekuju poslodavci, kako upravljati svojom karijerom te dobiti potrebne informacije i motivaciju za uspjeh na studiju i poslu.

Sudjelovanje u svim aktivnostima projekta je besplatno.

Career Booster održan je do sada u 6 gradova u Hrvatskoj, a sudjelovalo je 1.500 sudionika. Uspješne priče sudionika prošlogodišnjih izdanja nalaze se na linku.

 

AKTIVNOSTI

Predstavljanje kompanija - poslodavci iz različitih djelatnosti (financije, marketing, IT, turizam, prodaja i dr.) predstaviti će osnovne informacije o kompanijama, selekcijske postupke, sezonske poslove, otvorena radna mjesta, mogućnosti za praksu i pripravništvo i dr.

Mini case study - sudionici će imati priliku rješavati poslovne slučajeve kompanija iz različitih djelatnosti. Poslovni slučajevi rješavaju se unutar 1h 30min., a najbolji timovi dobivaju priznanje.

Radionice - održat će se radionice iz različitih područja poput financija, marketinga, event managementa, IT, upravljanja karijerom, soft skills, poduzetništva, prodaje, novinarstva i dr.

 

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?


U projektu mogu sudjelovati dvije kategorije sudionika:

 

- Studenti svih godina studija različitih struka (ekonomija, informatika, tehničke i humanističke znanosti, matematika i dr.)

- Mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS

 

NAČIN PRIJAVE


Prijava za sudjelovanje u Career Boosteru se izvršava ispunjavanjem obrasca na linku, a prijaviti se može najkasnije do 05. ožujka do 23:59h.

Svi sudionici koji budu sudjelovali u min. jednom (kompletan program) od dva dana projekta dobiti će e-certifikat o sudjelovanju u projektu.

Napomena: Sudionici koji žele u sklopu projekta sudjelovati i u speed datingu sa željenim poslodavcima, osim prijave ispunjavanjem obrasca obavezni su poslati i životopis na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ukoliko žele da životopis bude dostupan poslodavcima na uvid i nakon završetka projekta, trebaju priložiti životopis i u bazu na sljedećem linku.

 

DODATNE INFORMACIJE


Za dodatne informacije šaljite upite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te pratite web stranice Start-Up udruge: http://www.startup-udruga.hr/ i facebook stranicu projekta Career Booster.