Konferencija u Puli imati će tri sesije (govori, radionice, pokreni posao i karijeru), a okupiti će 30 govornika i predavača te 50-ak kompanija i poduzetnika. U sklopu konferencije održat će se dva panela iz event managementa i turizma koji će okupiti najpoznatije stručnjake iz tih područja u Hrvatskoj.

Šuška se o brojnim poznatim imenima koji će sudjelovati na pulskom izdanju konferencije. Organizatori su dosad najavili slijedeće govornike i predavače: Alis Marić, pokretačicu Čitaj knjigu – najčitanijeg književnog bloga u regiji, Marijana Palić, direktora marketinga vodeće regionalne škole Cotrugli Business School, Marka Lončara, jednog od naših najpoznatijih fitness trenera, Morenu Milevoj, pokretačicu Brendaonice, Adnana Mehmedovića Mede, pokretača Fresh Island Festivala, Dejana Nemčića, poznatog humanitarca i pokretača međunarodnih projekata “Uživo sa svih kontinenata” i “Afrika možemo zajedno”, Marijanu Dabo Percan, vlasnicu Tijara modne agencije, Marka Bolkovića, pokretača Visualia festivala.

Sudionici će imati priliku sudjelovati u dvije ekskluzivne radionice: Brendaonici Morene Milevoj u kojoj će biti riječi o osobnom brendiranju i društvenim mrežama, te fitness radionici Marka Lončara, u kojoj će sudionici imati priliku izraditi svoj plan vježbi i prehrane.

Domaćin Inspire Me u Puli 24. ožujka biti će Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“. Za sudionike je odlična prilika za učenje i usavršavanje, poslušati inspirativne priče uspješnih pojedinaca, upoznavanje s novim tehnologijama te povezivanje s poduzetnicima i profesionalcima.

 

Glavni dio konferencije su uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, novinara, umjetnika, novinara i dr., koji će podijeliti svoja životna i poslovna iskustva. Održat će se i specijalizirane radionice, u kojima će profesionalci sudionike upoznati s temama iz područja poput financija, marketinga, IT, event menadžmenta, lifestylea, fitnessa, prehrane…

U sklopu konferencije brojne kompanije će predstaviti mogućnosti zapošljavanja, a institucije mogućnosti za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te prilike koje nude EU fondovi. Sudionici će se moći upoznati i sa najnovijim trendovima u području tehnologije, od čega vrijedi posebno izdvojiti prezentaciju i radionicu o 3D printerima.

Više informacija o konferenciji možete pratiti na web stranicama https://www.inspiremekonferencija.com te facebook stranicama. Early bird ulaznice po povoljnijim cijenama u prodaji su do 08.03., a dostupne su preko linka.

Inspire Me konferencija održana je do sada u pet gradova: Zagrebu, Rijeci, Puli, Osijeku i Zadru. Neki od najpoznatijih govornika bili su Lada Tedeschi Fiorio, Boris Žgomba, Nikola Žinić, Rob Anderson, Miroslav Ćiro Blažević, Davor Pavuna, Korado Korlević, Antonija Blaće, Andrea Andrassy, Ingrid Divković, Hermes Arriaga…