Zagrebačka banka od samih početaka podržava Startup akademiju! Tako je i slučaj s trećim izdanjem akademije, u kojem je Zagrebačka banka sponzor. Startup akademija jedan je od najvećih poduzetničkih projekata u regiji. Dosadašnja izdanja odvijala su se u čak 10 gradova, pri čemu je sudjelovalo preko 600 sudionika.

Turneja po Istri

Ovaj tjedan započela je turneja akademija s Buzetom i Labinom, a slijede još izdanja u Rovinju i Puli. I za ovogodišnje izdanje vlada velik interes, pa je tako do sad prijavljeno već 100ak sudionika.

Najbolje ideje u utrci za 10.000 kuna

Osim edukativnog dijela, sudionici akademije koji imaju ideju (pojedinačno ili timski), ukoliko žele mogu sudjelovati i u natjecateljskom dijelu.

U svakom gradu akademije proglašavaju se najbolje ideje, koje ulaze u Grand Finale na kojem se odabiru pobjednici koji dobivaju vrijedne nagrade (mentorstvo, početni kapital i medijsku kampanju).

Pobjednička ideja osvaja 10.000kn, a u cijelosti ju osigurava Istarska razvojna agencija! Partner projekta je Zagrebačka banka.

Što dobivaju sudionici?

Nakon tri dana sudjelovanja u programu Startup akademije dobivate certifikat o akademiji, ali i mnoštvo informacija i kontakata koji će vam pomoći u uspješnom pokretanju ili nastavku poslovanja.

Što dobivaju poduzetnici početnici? Za njih je Startup akademija edukativno-mentorski program koji im može pružiti podršku za početnu fazu poslovanja.

Što dobivaju postojeći poduzetnici? Oni na Startup akademiji mogu upoznati brojne inovativne modele i njihove primjene u praksi, dobiti informacije za uspješno vođenje poduzeća i rast, povezati se i sklopiti suradnje s ostalim poduzetnicima, pronaći kupce i dobavljače te potencijale zaposlenike.

Koncept akademije

Dosadašnja izdanja pokazala su da je ovaj koncept idealan za sve one koji imaju poslovne ideje, neovisno da li se radi o zaposlenim ili nezaposlenim osobama, studentima, poduzetnicima ili profesionalcima.

U akademiji mogu sudjelovati i oni koji trenutno nemaju poslovnu ideju, ali su željni dodatne edukacije (financije, marketing, IT, poslovni plan…), networkinga i informacija o financiranju i razvoju poslovanja.

Dosadašnja izdanja okupila su preko 600 sudionika, različitih interesa i struka, spola i dobi (18-60 godina), a ideje su se bile iz područja tehnologije, turizma, nekretnina, proizvodnje, inovacija, dizajna, umjetnosti…

Turneja po Istri

Ovogodišnje izdanje obuhvatiti će turneju po 4 istarska grada. Prvo na rasporedu je izdanje u Labinu (26.-28. listopada), a potom slijete: Buzet, (28.-30. listopad), Rovinj (09.-11. studeni) i Pula (11.-13. studeni). Satnica svih izdanja je od 16:30-20h.

Način prijave

Prijaviti se možete putem linka u nastavku: https://forms.gle/nDd6XQUTPatHJay9A.

Sudjelovanje je besplatno, a broj sudionika je ograničen. Nakon uspješne prijave obavijestit ćemo vas o detaljima i programu. U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije akademija će se održati online.

Više informacija

Novosti o akademiji pratite na facebook stranicama, a više informacija možete dobiti putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Jedna je od najpoznatijih poduzetničkih projekata u Hrvatskoj i šire. Do sada je održana u 10 gradova u kojima je sudjelovalo preko 600 sudionika različite dobi i interesa te 100-ak predavača.